GBrainy: Revizyonlar arasındaki fark

Ubuntu Türkiye Wiki sitesinden
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
(Yeni sayfa: '''Gbrainy''', içinde '''mantık''', '''matematiksel hesap''' ve '''hafıza''' kategorilerinde değişik sorular içeren bir uygulamadır. Beyin egzersizi yapmak istiyorsanız bu progra...)
 
kDeğişiklik özeti yok
 
(3 kullanıcıdan 8 ara revizyon gösterilmiyor)
1. satır: 1. satır:
'''Gbrainy''', içinde '''mantık''', '''matematiksel hesap''' ve '''hafıza''' kategorilerinde değişik sorular içeren bir uygulamadır. Beyin egzersizi yapmak istiyorsanız bu program tam size göre. Programın İngilizce oluşu özellikle '''hafıza''' bölümünde sizi oldukça zorlayacaktır. Programa [[Synaptic Paket Yöneticisi]]'nden ulaşabilirsiniz.
[[Dosya:Gbrainy2.png|right|300px]]
'''Gbrainy''', içinde '''mantık''', '''matematiksel hesap''' ve '''hafıza''' kategorilerinde değişik sorular içeren bir uygulamadır. Beyin egzersizi yapmak istiyorsanız bu program tam size göre. Programın İngilizce oluşu özellikle '''hafıza''' bölümünde sizi oldukça zorlayacaktır. Programa [[Synaptic Paket Yöneticisi]]'nden ulaşabilirsiniz. Gbrainy, Ubuntu 10.04 Lucid Lynx ile sistemde kurulu olarak geliyor. <br>
 
'''İpucu:''' ''Programda "Ayarlar > Yeğlenenler" yolunu takip ederek üç zorluk seviyesinden birini seçebilir ve hafıza bölümündeki görüntünün ekranda kaç saniye kalabileceğini belirleyebilirsiniz. Kolaydan başlayıp zorluğu basamak basamak arttırmak sizin için daha iyi olur.''
 
==Ayrıca bakınız==
* [[v:Gnome uygulamaları listesi|Gnome uygulamaları listesi]]
 
[[Kategori:Oyun]]

23.54, 31 Ekim 2013 itibarı ile sayfanın şu anki hâli

Gbrainy2.png

Gbrainy, içinde mantık, matematiksel hesap ve hafıza kategorilerinde değişik sorular içeren bir uygulamadır. Beyin egzersizi yapmak istiyorsanız bu program tam size göre. Programın İngilizce oluşu özellikle hafıza bölümünde sizi oldukça zorlayacaktır. Programa Synaptic Paket Yöneticisi'nden ulaşabilirsiniz. Gbrainy, Ubuntu 10.04 Lucid Lynx ile sistemde kurulu olarak geliyor.

İpucu: Programda "Ayarlar > Yeğlenenler" yolunu takip ederek üç zorluk seviyesinden birini seçebilir ve hafıza bölümündeki görüntünün ekranda kaç saniye kalabileceğini belirleyebilirsiniz. Kolaydan başlayıp zorluğu basamak basamak arttırmak sizin için daha iyi olur.

Ayrıca bakınız